سایبان برقی

سایبان برقی چیست؟

سایبان‌ها که پوششی برای محافظت از انسان و اجسام در برابر آسیب‌های طبیعی و غیره هستند، دارای انواع مختلفی می‌باشند. یکی از این سایبان‌ها، سایبان برقی می‌باشد که در نتیجه‌ی تکنولوژی و نیاز انسان ترکیب فوق العاده‌ای را به وجود آورده است.

سایه بان برقی که از انواع سایبان‌های متحرک نیز است، از طریق موتور الکتریکی به کار رفته در آن و در واقع ساختار مکانیکی به یک سازه‌ی متحرک تبدیل شده و می‌توان از طریق ریموت و کنترل آن را باز و بسته کرد. سایه بان برقی به عنوان پوشش و سازه‌ای مستحکم دارای موتور الکتریکی تعبیه شده در زیر سقف خود می‌باشد که با متصل شدن این موتور به جریان برق قابلیت کارایی پیدا می‌کند.

در این نوع سایبان، اگر مشکلی در ساختار یا عملکرد ریموت و موتور رخ بدهد، با استفاده از دسته زاپاس می‌توان سایبان برقی را باز و بسته کرد. برخی از سایبان‌های برقی تاشو و برخی کشویی هستند که گاه در صورت مجهز بودن به باتری در صورت قطع برق، می‌توانند به صورت خودکار عمل کنند.

ریموت سایه بان‌ برقی می‌تواند شیب سایبان را نیز از راه دور تنظیم کند و به هنگام بسته شدن، حجم اشغالی سایبان بسیار ناچیز و کم می‌باشد و فضای کوچکی را در تصرف خواهد گرفت. هم چنین امکان کنترل سایبان از طریق ریموت به علت برد بالا تا سی یا چهل متری وجود دارد.

سایبان برقی
سایبان برقی

انواع سایبان برقی

سایبان برقی به عنوان یک نوع سایبان متحرک دارای تنوع بالایی در مدل‌های گوناگون می‌باشد. این سایبان دارای انواع چتری، باکسی، فنری بازویی، شید، دو طرفه و سایه بان برقی زنجیری است.

سایبان چتری بر روی پایه‌ای که نگهدارنده‌ی سقف محسوب می‌شود، با استفاده از موتور الکتریکی سقف چتر گونه‌ی خود را باز و بسته می‌کند. سایبان باکسی با استفاده از باکس و جعبه‌ای که در کنار خود متصل به دیوار دارد، هنگام بسته شدن درون باکس جمع می‌شود و قرار می‌گیرد و به واسطه‌ی این جعبه فضای کمی را به خود اختصاص می‌دهد.

سایبان شید که اغلب به عنوان سایبان تبلیغاتی نصب شده در ویترین‌ها مغازه شناخته می‌شود، مانند پرده‌ی منازل می‌باشد و با نام‌های دیگر پرده اتوماتیک و شید رول نیز شناخته می‌شود. سایبان زنجیری یا بکسلی در ساختار خود به جای فنر از زنجیر بهره می‌برد و دارای بازوان اصلی می‌باشد که بیشتر در مکان‌هایی با باد شدید مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سایبان دو طرفه دو سمت جداگانه برای باز و بسته شدن دارد و سایبان برقی فنری بازویی درون بازوان اصلی خود از فنر کار گرفته شده است که وظیفه باز و بسته کردن سایبان را بر عهده دارد.

کاربردهای سایبان برقی

کاربرد‌های سایبان برقی فراوان است. این نوع سایبان به دلیل الکتریکی بودن کنترل آن دارای مزیت‌های دو چندان می‌باشد. استفاده از این سایبان هیچ محدودیت مکانی ندارد و می‌توان در هر شرایط جوی از آن استفاده کرد.

این سایبان توانایی عرضی تا بیش از پنج متر و تنظیم شیب تا ۴۵ پنج درجه را دارا است، وزن سبک و امکان مقاومت در برابر آتش و باد را می‌تواند داشته باشد، بدون نیاز به دخالت بازویی با استفاده از ریموت کنترل می‌شود و امکان طراحی و کاور کردن با لوگوهای مختلف را نیز دارا می‌باشد.

سایبان برقی در خانه‌ها، استخرها، آلاچیق‌ها، مراکز تفریحی و گردشگری و تجاری، مغازه‌ها و ویترین‌ها، نمایشگاه‌ها، تالارها، پارکینگ‌ها و در اقلیم‌ها و شرایط آب و هوایی مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بعضی از این سایبان‌ها با دارا بودن سنسورهای ویژه توانایی این را دارند که در صورت بارش باران یا تابش بیش از حد نور خورشید به صورت خودکار باز و بسته شوند؛ این امر کارایی و عمر سایه بان برقی را افزایش می‌دهد و در بالا رفتن متقاضیان این سایبان‌ها بسیار موثر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد