نمی توان اهمیت این نوع از دستگاه ها را در حفاظت از محصول، سهولت در حمل و نقل، ماندگاری و طول عمر، زیبا و شکیل شدن محصول و استحکام آن نا دیده گرفت.
بسته بندی، محصول را از آسیب های محیطی مثل وارد شدن ضربه، نفوذ گرد و غبار حفظ میکند و امکان درج اطلاعات محصول روی بسته بندی فراهم میشود.
همچنین این کار در جذب مشتری اهمیت زیادی دارد پس تولید کنندگان باید نهایت تلاش خود را برای طراحی زیبای محصولات به کار گیرند.
با همه ی مزیت هایی که عنوان کردیم حتما شما نیز از میزان اهمیتشان در خط تولید محصولات آگاه شده اید.
دستگاه ها در خط تولید محصولات غذایی بیش از سایر محصولات اهمیت دارند زیرا طراحی محصولات خوراکی باید به گونه ای باشد که سالم و بهداشتی بمانند و در برابر میکروب ها و باکتری ها غیر قابل نفوذ باشند.
این دستگاه ها از متنوع ترین ماشین آلاتی هستند که در کسب و کار های تولیدی مورد استفاده قرار میگیرند. بر اساس عملکرد این دستگاه ها و وظیفه ای که در خط تولید بر عهده دارند میتوان آن ها را تقسیم بندی کرد. انواع دستگاه ها شامل:
دستگاه شیرینگ: این دستگاه در دو نوع کابینی و تونلی موجود است.
مدل کابینی این دستگاه با یک لایه سلفون خشک که البته به راحتی پاره میشود محصول را پلمپ میکند. برای مثال سلفون پوشیده شده روی محصولات غذایی توسط دستگاه شرینگ کابینی انجام شده.
با این مدل دستگاه تونلی شرینگ یک لایه پلاستیک محکم و ضخیم دور محصول کشیده میشود.
دستگاه دوخت: دستگاه دوخت انواعی دارد:
دستگاه دوخت کیسه: هر نوع کیسه ی سنگینی را با ضخامت و ابعاد بالا میتوان به کمک این دستگاه دوخت کرد. دوخت توسط این دستگاه با سرعت بالا انجام میشود.
دستگاه دوخت ریلی: از این دستگاه برای دوخت جنس های پلاستیکی استفاده میشود. میتوان روی این دستگاه تاریخ زن و شمارنده نیز نصب کرد که چاپ تاریخ و شمارش بسته های دوخت شده نیز توسط این دستگاه انجام شود.