خط تولید سوسیس و کالباس

تولید سوسیس 

با تند شدن ریتم زندگی و کمبود وقت، دغدغه ی پخت غذا همواره وجود دارد. پخت غذا در کمترین زمان ممکن برای کسانی که نمی توانند زمان زیادی را پای اجاق گاز بگذرانند مهم است. غذاهای فست فودی که با توجه به اسمشان خیلی زود حاضر میشوند امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. سوسیس هم جزو همین فست های لذیذ و خوشمزه است که البته نباید در مصرف اینگونه غذا ها زیاده روی کرد. باید توجه داشت که فرایند تولید سوسیس فروشگاهی که در کارخانه ها انجام میشود طبق اصول بهداشتی و با مواد اولیه مرغوب و دستگاه های استاندارد و مجهز انجام شود. 

مراحل تولید کالباس

 خط تولید سوسیس و کالباس خیلی با هم متفاوت نیستند و فقط در بعضی موارد مثل قطر محصول، درصد ترکیب مواد گوشتی و ادویه ها با هم اختلافاتی دارند. شاید این پرسش برای شما نیز به وجود بیاید که سوسیس سالم تر است یا کالباس؟ که باید بگوییم بین این دو محصول از نظر کیفی تفاوت چندانی وجود ندارد و امکان تقلب در خمیر این دو ماده همواره وجود دارد.

در ادامه مراحل تولید کالباس فروشگاهی را با هم مرور میکنیم.

برای تهیه کالباس فروشگاهی باید خمیری که از ترکیبات زیر حاصل شود:

گوشت قرمز یا مرغ که معمولا در کشتارگاه ها و به روش اسلامی و بهداشتی ذبح میشوند را با نمک ترکیب میکنند. نمک هم برای نگهداری از کالباس است و هم برای مزه دار کردن آن. سپس ادویه های مثل پودر پیاز و سیر، فلفل، رازیانه، دانه خردل، شیر خشک، آرد، نشاسته، پروتئین سویا و ویتامین ها به ترکیب اضافه میشود در بعضی از کالباس ها از پسته و قارچ پنیر نیز استفاده میشود. نیترات ها نیز که خاصیت ضد باکتریایی دارند و به عنوان نگهدارنده، عمل آورنده  آنتی اکسیدان استفاده میشود که معمولا رنگ صورتی کالباس به خاطر وجود نیترات است. همه ی این ترکیبات را به وسیله همزن های بزرگ و صنعتی یک دست و مخلوط میکنند.

خط تولید سوسیس و کالباس

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد