خط تولید همبرگر

دستگاه های مورد استفاده در خط تولید همبرگر

ماشین الاتی که تکمیل کننده ی خط تولید همبرگر هستند عبارتند از:

 

چرخ گوشت: این دستگاه در خط تولید همبرگر وظیفه ی چرخ کردن گوشت را بر عهده دارد. قبل از چرخ کردن گوشتها باید آن ها را استخوان گیری کرد و سپس آن ها را چرخ کرد. البته چرخ گوشت های مدرن کار جداسازی غضروف و استخوان ها را نیز انجام میدهند تا سرعت و دقت بیشتری به خط تولید همبرگر ببخشند. همه ی قسمت های چرخ گوشت باید جدا شوند زیرا باز شدن همه ی قطعات در هنگام شستشو و ضدعفونی کردن آن ها از لحاظ بهداشتی بسیار مهم است. پنجره های مشبک چرخ گوشتها دارای قطر های متفاوتی هستند که گوشت را به اندازه های مختلفی چرخ میکنند.


میکسر: وجود این دستگاه در خط تولید همبرگر بسیار مهم است زیرا آماده کردن مواد گوشتی و غیر گوشتی و تهیه خمیر یکدست بر عهده میکسر یا بلندر است. میکسر در دو مرحله خمیر نهایی را آماده میکند، مرحله اول به ترکیب شدن مواد گوشتی و غیر گوشتی اختصاص دارد و مرحله بعد نیز چرخ کردن مجدد خمیر همبرگر است. توان موتور این دستگاه نسبت به چرخ گوشت کمتر است زیرا موادی که وارد این دستگاه میشوند نیازی به خرد کردن ندارند و تا حدودی آماده شده اند. همه ی قسمت های این دستگاه از استحکام بالایی برخورد دار است و ضد زنگ می باشد.

همبرگر زن: این دستگاه در خط تولید همبرگر برای قالب زدن همبرگر ها کاردبرد دارد. خمیر بلند شده درون این دستگاه ریخته میشود و یک تیغه به کمک فشار هوا و حرکات رفت و برگشتی خمیر را به شکل قالب دستگاه در می آورد. در خط تولید همبرگر همراه با دستگاه همبرگر زن یک نقاله ی متحرک نیز همبرگر های قالب زده را به جای دیگری منتقل میکند.

دستگاه انجماد سریع: همبرگر های آماده شده توسط این دستگاه با دمای منفی 24 منجمد میشوند و برای بسته بندی آماده میشوند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد