کباب پز

کباب پز چیست؟

کباب پز وسیله ای برای پخت انواع گوشت و سبزیجات است که در آن حرارت به طور یکنواخت از بالا و از پایین به ماده غذایی داده میشود. کباب پز ها ذغالی، برقی، گازی، سنگی و یا آجری هستند و انتخاب هر کدام از آن ها به نیاز خریدار، سلیقه و میزان هزینه ی در نظر گرفته شده برای خرید کباب پز بستگی دارد.

کباب پز ها مجهز تر از منقل هستند و دارای ابزارهای مختلفی برای پخت گوشت از جمله:

سیخ: برای به سیخ کشیدن انواع گوشت و پخت آنها

توری: وسیله ای که به کمک آن نیازی به سیخ کشیدن گوشت ها نیست و میتوان آن ها را روی یک سطح توری مانند طبخ کرد. این ابزار معمولا برای پخت انواع همبرگر کاربرد دارد.

سیستم تابه ای (گریل): این ابزار شبیه به یک ماهیتابه ای رژیمی است زیرا به راحتی میتوان مصرف روغن برای سرخ کردن انواع گوشت را کنترل کرد. همچنین میتوانید انواع سبزیجات را روی این صفحه گریل کنید.

توجه داشته باشید که کباب پز ها بسیار متنوع هستند و ممکن است هرکدام از آن ها همه ی این ابزار ها یا یکی از آن ها را داشته باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد